0

О ще едно същество намери място в сърцето на една от най-вървежните ни моделки от близкото минало Цеци Красимирова. За това се похвали самата тя в Инстаграм. Става дума за бездомно куче, което Цеци е приютила.

След като го прибрала у дома станала страшна драма заради котките, които гледа Жената с котешките очи. Те определено не били склонни да приемат на своя територия присъствието на новия обитател на къщата и се наложило кучето да заживее отвън на двора.

"Реших да приютя едно бездомно куче – симпатяга, който някак си успя да спечели сърцето ми. Но тук дойде драмата! Срещу него застана моят клан от котки – истински бойци за територия, които веднага заявиха: "Това куче няма място тук!". Разговори, преговори, дори котешки сесии – нищо не помогна. Затова взех трудното решение – кучето остана навън. Но не се тревожете, грижа се за него с любов и внимание, макар и под звездите, а не под покрива ми", разказва за новия си домашен любимец Цеци, която пострада жестоко преди години, отнасяйки куршум, докато придружаваше Косьо Самоковеца при разстрела му в Амстердам