0

А на де Армас и екипът на "Блондинката" посетили гроба на Мерилин Монро, за да поискат „разрешение“ да направят предстоящия филм на Netflix.

Адаптиран по едноименния роман на Джойс Карол Оутс, в ролята на блондинката влиза Де Армас, в разказ за нейния живот, който преминава от Норма Джийн Бейкър до Мерилин Монро, най-търсената знаменитост в света.

Докато говори със списание AnOther, актрисата разкри, че тя и екипът са оставили ръкописна картичка на гроба на Монро в Westwood Village Memorial Park, Лос Анджелис, в първия ден на продукцията. 

„Получихме тази голяма картичка и всички от екипа й написаха съобщение. След това отидохме на гробището и я поставихме на гроба й“, обясни тя.

„Искахме разрешение по някакъв начин. Всеки чувстваше огромна отговорност и бяхме наясно с историята, която щяхме да разкажем – историята на Норма Джийн, лицето зад този герой, Мерилин Монро. Коя е била тя наистина?", каза де Армас.

По-рано звездата сподели, че е усетила духа на Мерилин, докато снимала "Blonde", казвайки: „Тя беше щастлива, но понякога хвърляше неща от стените и се ядосваше, когато нещо не й харесваше.

„Бъдейки на същите места, на които е била и тя, снимайки в същата къща, просто усетих, че има много силно усещане, имаше нещо във въздуха“, продължи де Армас.

Тя продължи: „Мисля, че тя одобряваше това, което правехме, може би това звучи много мистично или нещо подобно, но мисля, че е вярно, всички го почувствахме.“