0

В последните си роли в Джеймс Бонд "No Time to Die" и "The Gray Man" и Ана де Армас раздава юмруци и ритници и това й харесва. 

Армас влиза във вселената на Джон Уик, като ще е главна героиня в спин-оффа "Ballerina", а тренировките били "на други ниво".

Актрисата направи доста добра кариера през последните няколко години, с главни роли в научнофантастичния филм "Blade Runner 2049" и детективския "Knives Out".

Но изглежда, че вниманието й сега се е насочило към това да бъде гадняр в екшън филмите, с което можем напълно да се примирим.

По време на гостуването си в The Tonight Show With Jimmy Fallon кубинката обсъди и ролята в предстоящия спин-офф, като го сравни с работата по 007.

„Бяхме в Прага и снимахме четири месеца, имаме още един месец. Но изпитвам болка. Тялото ми, гърба ми, всичко ме боли. Оплаквам се, боли ме, насинена съм. Ролята ми в Бонд беше петнадесет минути, а това е цял филм, друго ниво е“, каза тя.

„Онзи ден с Киану репетирахме нашата много трудна каскадьорска сцена. Този човек просто ме търкаляше и хвърляше, правеше луди каскади. И аз си казвах - не мога да се оплаквам повече. Защото той го прави! Той наистина е най-добрият“, добави де Армас.