1

Б ългарската песен на Андреа - „Късай етикета“, звучи в саундтрака на четвъртия сезон на едно от най-гледаните риалити шоута на Netflix - Car Masters: Rust to Riches. „Това чувство съм го изпитвала милиони пъти, не е нищо ново за мен“, каза певицата пред „Телеграф“.

Писмо

„Получих писмо за разрешение на авторски права. Аз работя само с чуждестранни фирми и бях уведомена. Това не е първият ми световен успех. Мои песни са пускани по целия свят. Песента ми Champagne с Шаги я пускаха по Fashion TV. Човек винаги трябва да продължава да работи, за да постига още и още. Щастието и работата ни правят по-големи хора от това, което сме“, коментира успешната певица.

Лицемерие

„Не знам колко се радват българите на това. Ние не сме с този манталитет, всичко е лицемерие. Не се радваме на успехите на другите и точно това ни дърпа надолу. Нашият народ се радва на чуждото нещастие, за жалост“, сподели още изпълнителката. „Случаят с детето, което нараняваше животни и споделяше видеа в социалните мрежи, също силно ме притесни. Къде са ни законите? Щом можеш да причиниш мъка на това чисто и невинно същество, значи утре може да направиш и още по-големи поразии. Въпросът ми е - това европейска държава ли е? В главата ми изникваше постоянно това клипче, преди да заспя. Недейте да го гледате, но не си затваряйте очите“, апелира Андреа.