0

А ндрю Гарфийлд защити режисьорът на неговия филм от 2016 г. Hacksaw Ridge Мел Гибсън.

„Той е поправил много неща в със себе си“, каза Гарфийлд пред списание People. „И слава Богу. Защото той е невероятен режисьор и мисля, че заслужава да прави филми. Той заслужава да разказва истории, защото има много, много голямо, състрадателно сърце“, каза Гарфийлд.

Актьорът каза, че е имал "задълбочени, важни разговори", преди да работи с Гибсън, който направи антисемитски коментари, докато го арестуват през 2006 г. Той се извини тогава, отбелязвайки, че "няма извинение, нито трябва да има толерантност към всеки, който мисли или изразява каквато и да е антисемитска забележка".

„Всъщност научих много“, каза Гарфийлд, когато го попитаха какво е извлякъл от сътрудничеството. „Научих, че хората могат да лекуват. Научих, че хората могат да се променят, че хората могат да получат помощ. Научих, че всеки заслужава уважение. И че хората заслужават втори шанс, трети шанс, четвърти шанс. Че никой от нас не е непогрешим“, посочи актьорът.

„Мел е от типа режисьор, който знае кое нещо ще стане и кое няма. Аз му имам пълно доверие. Той е много емпатичен човек", подчерта Гарфийлд.