0

А ня Пенчева ще е една от водещите на двете големи балкански партита - в Бургас и Варна, съответно на 20 и 21 юли в летните театри в градовете, в които участие вземат Тони и Фики Стораро.

Тя ще си партнира с колегата си Кирил Ефремов, разкриха за „Телеграф“ от организацията.

Подготовка

Наш екип се свърза с продуцента Кирил Кирилов, който потвърди новината: „Да, те ще бъдат водещи. Вече сме в трескава подготовка за събитията, тъй като в последно време правим много концерти и вече имаме опит, така че мога да кажа на вашите читатели, че сме подготвили много изненади за всички присъстващи“.

Семейство

Както „Телеграф“ вече писа, в Бургас заедно с Фики на сцената ще излязат гръцкият му колега Трендафилос, който през последната година е сред най-търсените гръцки звезди заради главоломния успех на песента си „По-по-по“, и певецът от Сърбия Емил Джулович.

Емил ще бъде и на следващия ден във Варна, като колегата му грък ще е заменен от Стан, а вместо Фики от наша страна ще излезе Човека глас - неговият баща - Тони Стораро.

Събитията се очертават като едни от най-хитовите за лятото, а почитатели и приятели очакват с нетърпение да зърнат любимците си. Билетите са в продажба.

Билето за "Балканско Парти - Лято '24" за 20 юли можете да купите ТУК.

Билети за "Балканско Парти - Лято '24" за 21 юли можете да купите ТУК.