0

С лед като махна спукания силикон в гърдите си Анита Мейзер за пореден път заговори сякаш казва последно сбогом на феновете си, като дори сподели пред тях как иска да бъде изпратена в последния си път. Поводът са последствията от пръсналия се силикон в гърдите й. Още от болничното легло в САЩ, Мейзер сподели, че сега животът й е в ръцете на Господ!

В прочувствен пост във Фейсбук скандалната миска споделя, че желае да се увековечи с чешма, от където всеки да може да си напълни вода от нейните „минерални сълзи“. Също така допълва, че не иска да бъде погребана, а „ценният“ й прах да бъде разпръснат във водата.

ПРЕСКОЧИ ТРАПА: Извадиха спукания силикон на Мейзер

ЗАКЪСА ГО: Силиконовите цици на Анита Мейзер издишаха (СНИМКИ+ВИДЕО)

На снимките в публикацията на бившата силиконка се вижда, че тя е в топ форма, отслабнала и с естествените си гърди. Но явно това е само привидно.

"Получих съобщение на телефона си, че кръвните ми изследвания не са добри. Не съм и очаквала да са при цялата токсикация на организма ми, който едва ли скоро ще успея да изчистя, след като махнах спукания силикон. Но се усмихвам, защото никой не обича намръщени хора, нито пък да му се оплакват", пише Мейзер.

Миската сподели, че въпреки че кръвните й изследвания не са никак добри, тя се усмихва и се старае да изглежда добре.

Припомняме, че Мейзер се влезе зад решетките след смъртта на своя бивш мъж Николай Димов. Съпругът й се задуши при експеримент със свински опашки на 14 август 2016 г., а на 15 август жена му бе задържана.

Бившата Мисис България бе осъдена на 2 г. затвор за убийство по непредпазливост на мъжа си, като през пролетта на 2019 г. тя излежа наказанието си. Месеци след като напусна килията, Мейзер изчезна от полезрението на любопитните погледи, а скоро след това стана ясно, че се е установила в Лас Вегас. След затвора тя бързо тръгна за САЩ, където и преди живееше, тъй като има и американско гражданство.