0

П опфолк певецът Антонио показа приятелката си.

В Инстаграм той сподели романтичен кадър, от който стана ясно, че дамата на сърцето му празнува 21 г. Присъщо на всеки влюбен мъж, Антонио се бе погрижил нищо да не липсва за празника на гаджето му.

Балон

Червени балони, листенца от цветя, голям букет с червени рози и надпис „Честит рожден ден, любов моя“ допълваха видеото му в нета, на което той не пропусна да обяви публично самоличността на дамата, грабнала сърцето му, като я отбеляза. Името на момичето е Полина Иванова и от сторито на певеца става ясно, че е само на 21 години. От профила й не се разбира с какво друго се занимава дамата освен с моделство в социалните мрежи. За празника й Антонио се бе подготвил както подобава, скъп парфюм, луксозни маркови очила и, разбира се, украса за изненада. Рожденият ден красавицата е отпразнувала в заведение край морето заедно с половинката си и някои от близките си дружки, сред които и младата попфолк певица Доника.

Instagram

Клюка

Дни преди това, на влизане в онлайн риалити формат, Антонио призна, че не е спал с Азис, както твърдеше в началото на кариерата си. Връзката му с костинбродския славей е била напълно измислена с цел пиар и никога не си е падал по мъже в кревата.