0

А риана Гранде е поредният артист, който реши да се раздели с холивудския мениджър Скутър Браун и неговата компания SB Projects.

Новината, че 30-годишната хитмейкърка на 7 Rings се е разделила с дългогодишния си мениджър беше потвърдена от Billboard в понеделник и дойде в същия ден, в който стана ясно, че певицата Деми Ловато също е решила да се раздели с Браун.

Бизнес отношенията на Гранде с Браун се простират до нейния дебютен албум, Yours Truly, който беше издаден през 2013 г. Под ръководството на Браун Ариана издаде общо шест албума, като пет от тях достигнаха номер 1 в Billboard 200. За момента не е ясно дали Гранде прекъсва всички бизнес връзки с мениджъра.

Колумбийският певец J Balvin, който подписа с Braun през 2019 г., също се раздели с мениджъра през май и сега се управлява от Roc Nation.

Ариана все още не е говорила за раздялата си с Браун, но сподели снимка в Instagram, рекламираща нейния нов фон дьо тен Sweetner от нейната линия грим rem beauty, която трябва да стартира на 24 август.

Instagram

Гранде не е издавал албум след Positions от 2020 г. Извън музиката Гранде е заета с актьорската си кариера и ще участва във филмовата адаптация на мюзикъла Wicked, като първата част трябва да излезе през ноември 2024 г.

Феновете бързо се включиха онлайн, за да споделят мислите си след новината за раздялата. „Всички напускат Скутер Браун, дори Ариана си тръгна!“, пише един. „Ариана вече не е под управлението на Скутер Браун. Молил съм се за дни като тези“. Спомнете си, когато Скутер Браун ПРИНУДИ Ариана Гранде да постави песен в албума си за нейния бивш (Mac Miller), който току-що беше починал по това време. Тя очевидно беше сломена и въпреки това той мислеше само за пари. Ариана НИКОГА не е изпълнявала тази песен през живота си. Какъв ужасен човек!“, добавя друг фен. „Ако това е истина... Чудесно за Ариана, но определено има нещо, което се случва със Скутер Браун, което трябва да се проучи повече“, добави някой друг.