0

Б ританските любимци от Арктик Мънкис отидоха на плажа в Бургас преди концерта си на пристанището, видя „Телеграф“. Музикантите кацнаха от Истанбул часове преди шоуто си, но въпреки това успяха да намерят време да се разходят по бургаския пясък, преди да излязат на сцената.

Кецове

Фен на певеца Алекс Търнър го издебна, докато крачеше между шезлонгите, и се щракна с него. След разходката вокалът седна да изпие чаша вино в лобито на хотела, в който бяха настанени, а друга група момичета го завариха да вдига наздравица с човек от екипа. Красавиците успяха да омаят Търнър и да го накарат да зареже питието си за малко и да стане, за да си направят импровизирана фотосесия. Докато се суетяха как да застанат точно, Алекс направи комплимент на едно от момичетата, че има много хубави кецове.

Бира

Другите от групата също не си стояха по стаите, както си мислеха домакините им от Fest Team, и също обиколиха да разгледат около хотела. Момчетата обаче не вечеряха в ресторанта, а си поръчаха кетъринг зад сцената. Менюто им включваше печено пиле, различни видове меса, риба, кафе, английски чай и тъмна бира. Изглежда са останали доволни от хапването, тъй като след като се качиха на сцената, се раздадоха на родните фенове. Преди да започнат сета си, шефилдската четворка държа да изгледа българските си колеги, които ги подгряха – Jeremy?, и младата ирландска банда начело със сина на Bono от U2, Inhaler. Веднага след шоуто Арктик Мънкис излетяха за Румъния, където е следващата спирка от турнето им.