0

Г ръдният имплант 38J на известен модел, пристрастен към „разкрасителни“ операции, се спука.

След този своеобразен „атентат“ на собствената ѝ гръд, тя е изкривена на една страна, само с един женски атрибут.

Мария Магдалена, OnlyFans звезда и канадски модел, роден в Торонто, е пристрастена към екстремни пластични операции. Тя изглеждаше като „ извънземно “, след като един от 10-килограмовите й гръдни импланти избухна.

Въпреки че не е ясно какво е причинило пукането на импланта 38J, някои фенове спекулират, че Мери може да го е пренапълнила с помощта на разширител. Разширителите са функция на някои импланти, които позволяват на пациента сам да ги допълва с физиологичен разтвор чрез игла и порт в импланта.

30-годишната Мария Магдалена е похарчила повече от 100 000 долара за операция през годините и няколко пъти почти умира на операционната маса. Нейните многобройни процедури дори я вкараха в инвалидна количка, за да се придвижва.

„Тялото ви буквално ви казва да спрете“, скочиха притеснени нейни фенове.

Мери вярва, че нейният спукан имплант е „знак“, че трябва да започне да добива по-„естествен“ вид след десетилетие на трансформиране на тялото си с операции.

„Ще върна естествения вид не само на гърдите си, но и в други части на тялото си“, каза тя на своите 163 000 последователи в Instagram.

Тя също така разкри по време на предаване на живо, че не я е боляло, когато нейният имплант се спука, и тя осъзна какво се случва едва когато чу „гръм“.

Докато чака да се подложи на коригираща операция, Мери твърди, че се наслаждава на своята „епоха на uniboob“ и дори се сравни с „извънземно“.

Освен драстичната интервенция в бюста си, Мери има четири операции на носа, за да създаде „нос на Барби“, заедно с операция на котешко око и импланти на вежди.

Тя се превърна в сензация в социалните медии през 2018 г., след като почти умря по време на операция в Колумбия за постигане на „най-дебелата вагина в света“.

Нейните операции довели до множество здравословни усложнения: миналия април тя разкри, че вече не може да затвори устата си поради толкова много процедури на устните си, а през септември каза, че огромните й гърди са я приковали към инвалидна количка.