0

Ф олкпевицата Софи Маринова гравира името си на стелките в колата си. Това стана ясно от видео, което пусна колегата й Азис в социалните мрежи. Той отваря вратата на лъскавото возило на Софка и акцентира върху кафяви кожени стелки, на които са изписани име и фамилия на колежката му.

Проверка

Проверка на „Телеграф“ установи, че такива стелки се правят по поръчка и цените на изписване на инициалите варират между 200 и 250 лева. По груби изчисления Маринова е броила около 1000 лв. за четирите кожени автомобилни аксесоара. Певицата винаги е обичала нетрадиционните неща и често може да бъде видяна с поръчков калъф за телефон или запалка. Сега е решила да обърне внимание на автомобила си.

@sofi_marinova_official_ @CarMatsGroup @Azis @Azis Online #azis #sofimarinova #carmatsgroup ♬ original sound - Sofi Marinova Official

Приятели

В момента Софи е на родното Черноморие, където е наела имот и там ще прекара времето до края на август, тъй като почти всичките й участия са именно на морето. По-голяма част от свободното си време тя споделя със своя приятел и колега Азис. Както наскоро писахме, двамата се разхлаждат от жегите в басейна на къщата, която изпълнителят на „Хабиби“ е наел, и не спират да се забавляват.

Азис и Софи са един от примерите за стабилно приятелство във фолксредите. Те винаги са показвали уважение и обич един към друг. Самият Азис пък изненада почитателите си с ново трио с Галена и племенницата й Доника, която също е певица.