0

П опфолк звездата Азис пя бос на сватбата на приятелката си Златка Райкова. Краля на родния попфолк, Галена и диджей Дамян поздравиха с изпълнения младото семейство Хачатрян. Самата Златка не пропусна да изпее на любимия си „Само с теб“ на Румяна.

Instagram

Питка

Сватбата на Златка и Карен събра в луксозен столичен ресторант най-близките им приятели. Гуакамоле, сьомга със сос от кокосово мляко и червено къри, телешко с манатарки бяха само част от менюто за гостите. Между които Светлана Гущерова, моделът Виктория Джумпарова, гримьорът Цецо Андреев и други. Златка успя да отчупи и по-голямото парче от питката и ще командва дома.

ЧЕСТИТО: Златка и Карен минаха под венчилото, вдигнаха луд купон! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Изненада

Интересен момент от вечерта бе свалянето на жартиера на булката. Минути под полата на Златка бяха необходими на младоженеца, докато свали аксесоара. „Твърде добре ме познава, знае къде да го търси“, каза русата красавица шеговито и добави с усмивка, че го е скрила на едно много специално място.

Instagram

Дантела

Плеймейтката смени две бели рокли. Първоначално посрещна гостите с дълга изчистена рокля, която подчертаваше бюста й, в допълнение с елегантни бели ръкавици. Младоженецът избра да се бракосъчетае в черен смокинг с дантелен акцент, черна риза и папийонка.

Instagram

Златка завърши официалната част на партито с дантелена късна бяла рокля с много камъни, с която разряза многоетажната торта. Щастливата булка пусна снимки от събитието в Инстаграм, а под тях написа "Ще те обичам цял живот!". Райкова и Карен се сгодиха през октомври миналата година. Малко след това тя обяви, че очаква второто си дете - момченце, което се роди през месец май и носи името на баща си.

Автор: Василена Игнатова