0

П опфолк иконата Глория се разголи на плажа и предизвика острите реакции на иначе вярната си публика.

Звездната баба се показа в бански от брега на морето, държейки за ръчичка малката принцеса Галина, а последователите ѝ не останаха очаровани от визията ѝ и безпощадно отбелзяха недостатъците ѝ.

Напоследък певицата са вживява в ролята на „маминка“ и запълва свободното си време с четене на книжки на малката си внучка, а снимките от културните занимания заливат мрежата.

Докато такива снимки предизвикват предимно умилителни коментари, първата по бански от доста време насам, направо предизвика лавина от отрицателни реакции.

Не си харесват звездата по гащи и това си е. Зорките очи на публиката веднага отбелязаха наличието на увиснала кожа тук-там и целулит.

Коментарите под снимката не са никак ласкателни: „Слаба и провиснала“, недоволства Зюмбюла Иванова, а Христо Йоновски коментира: „Кокали, джуки...“ , „Много важно,че една баба с внуче е на море“, споделя трети, а Мария Мечева пише: „Те "бомбите" по-големи от главата на детето!“

Любо Грудев пък се шегува: „Коя Коя е,че хората ги бъркат със София Лорен?“

Разбира се, освен недоволстващите фенове, има и такива, които са по-толерантни, дори възхитени:

„Глория - велика и неподправена.Много млади момичета си мечтаят да имат като нейното тяло, но уви. Злобарите ако си ухапят езиците,ще умрат от собствената си отрова", коментира Еленка Джандурова, докато друг фен на Глория се шегува: „И аз всеки ден ходя на море, но никой не пише за мен“.

Накрая, фолософски завършва Снежана Генова: „Тя е известна личност, затова пишат за нея. Пък и изглежда прекалено добре. Коментиращите, ако имаха нейното тяло и живот ,нямаше да коментират“.