0

Х оливудски знаменитости попаднаха в буря на Балканите.

Цяло съзвездие известни личности от света на киното и бизнеса тази година обикаляха из полуострова. Любимо място им стана Хърватия.

Сред тях са Джеф Безос и годеницата му Лорън Санчес, Кейти Пери и Орландо Блум.

Носителката на два „Оскар“-а Ема Томпсън, също се впусна в приключение из Балканите, но трябваше да преживее ужаса на буря до бреговете на Хърватия.

Gettyimages

Тя бе сред звездните гости на яхтата на милионера Брус Боци, известен собственик на верига луксозни заведения и още по-известен бонвиван,

Боци е прочут с близките си контакти с холивудски звезди като Джулия Робъртс и  Джордж Клуни.

Този път на луксозният съд на стойност 200 милиона долара бяха приютени, освен Ема Томпсън, и журналистката Даян Сойер, известното лице от телевизионния екран Кандис Берген, известната дизайнерка Даяна фон Фирстенберг, както и продуцента Джейсън Блум.

За  ужас на компанията обаче, ги връхлетя буря, кадри от която Брус Боци качи веднага в мрежата.

brucebozzi/Instagram

Стихията ги сварила още по време на разходката им на сушата в района на Ровине, където били принудени да се опаковат в дъждобрани и така да се доберат до яхтата.

За щастие, освен големия страх, който изживели звездите, други негативни последствия нямало. След балканския екшън, милионерската група отпрашила за Венеция, става ясно от публикациите в мрежата.