2

Т ийнсензацията Гери Никол не ще да зъзне у нас! Яката дупара се избави от валежите и калта в България и се отправи на ваканция към далечно Мексико. Това става ясно от нейни видеоклипове в социалката Instagram, където пищната певица се похвали, че се намира не къде да е, а във вилата на наркобарона Пабло Ескобар - “Каза Малка”. 

Луксозната вила на трафиканта е разположена в град Тулум. Нощувката в “Каса Малка” струва на 500 долара на вечер, но мераклиите да спят в спалнята на Ескобар броят по 1 500 долара. 

Хотелът е истинска атракция, тъй като се намира в най-красивата част на полуостров Юкатан на Карибския бряг и се радва на завидно уединение. Той е построен със стени, издържащи на куршуми, а под него има подземни коридори, които при нужда да осигурят бързо бягство на най-известния наркобарон. Кранчетата на чешмите и рамките на огледалата във вилата са позлатени. 

Именно този лукс е привлякъл Гери Никол в Мексико, където тя преяжда с октоподи, миди и скариди на плажа и се наслаждава на последните дни от 2023-та година. 

Instagram