0

З ахари Бахаров се сдоби с  се сдоби с топ гъзарийка.

Актьорът вече има личен монограм, който бродират ръчно по дрехите му като на аристократите и големите баровци.

Монограмът на Захари е съчетание между буквите „З“ и „Б“ на кирилица, обединени в единен символ и изглеждащи като едно цяло, но на латински.

Мисия

Явно някой доста си е поиграл да направи монограма на Бахаров. Личи си, че е ръчно гравиран по дрехите му. Подобна практика има в много страни по света, а в Лондон има дюкянчета, които само с това се занимават. Цените варират, но са по джоба на актьор, играл в един от филмите на „Мисията невъзможна“. Оттам той се сдобил и със специален медальон, раздаден от екипа на някои от актьорите за добрата им игра и професионалното отношение.

Самият Бахаров си пусна снимка с извезания монограм и написа под нея: „Трудът краси човека“ - стар лозунг, но използван успешно и в БГ киното и театъра.

Обиколка

Междувременно Бахаров и Теодора Духовникова тръгват на турне из страната със спектакъла „Това не го казвай“. Стартът е в Ямбол на 23 април. Следва Сливен на 24 април, но там билетите още отсега са напълно разпродадени. На 13 май е ред на Пловдив и на 23 май идва морският десант във Варна. Около него има няколко представления в София, в зала „Люмиер“ на 14, 16 и 26 май. Там са и най-скъпите билети, които вървят между 40 и 60 лв. Пиесата е на гостувалата и у нас Саломе Льолуш, която бе с прекрасни впечатления точно от Варна миналата година. А режисурата е на Явор Гърдев.