0

Р апърът Лъчо от група „Скандау“ разхожда бебето. Изпълнителят и половинката му Рали се скриха от лошото време в мола с двете си деца.

Витрини

Двойката, която е неотлъчно с децата си, остана в търговския център буквално до затварянето и на последния магазин. Лъчо и Рали се редуваха в бутането на количката, в която бебето се возеше полегнало в кошчето, докато голямата им дъщеричка се возеше в отделението за багаж отдолу. Очевидно това забавляваше момиченцето много, което само изчакваше удобен момент, за да се пъхне на скришното място. Лъчо и жена му със завидно спокойствие обикаляха с количката и почти не обръщаха внимание на магазините. На няколко пъти половинката му се спираше пред някоя витрина, а това време той използваше, за да скролва по телефона си. Всъщност телефонът беше второто най-интересно нещо за певеца след децата му.

Щастие

Лъчо и Рали са родители на две деца, това, с което е популярна двойката, е, че са изключително отдадени като родители и почти не се разделят от децата им. Лъчо почти винаги е в компанията им. Двойката е заедно от доста време, двамата са родители на момиченце Арина на 3 години, а преди няколко месеца се роди и синът им. Така семейството стана четиричленно. Както първата, така и втората бременност двамата успяха да пазят в тайна до последния момент.

*Автор: Василена Игнатова