0

Б ившият съпруг на Бритни Спиърс Кевин Федърлайн и баща й Джейми Спиърс планират да напишат книга за отглеждането на деца, пише „Page Six”.

Според журналистката Дафни Барак двамата мъже поддържат контакт и смятат да работят заедно. През 2019 г. Федърлайн получи ограничителна заповед срещу бившия си тъст, като го обвини, че е малтетирал един от синовете му с Бритни. Сега обаче двамата вече са затоплили отношенията си.

Кевин Федерлайн има попечителство над двете си момчета със Спиърс – Шон и Джейдън, след като поп певицата получи нервен срив преди години и попадна в няколко скандални ситуации.. Тя беше уловена от папараци да шофира с едно от децата в скута си. Изпълнителката беше критикувана жестоко и след като едно от момчетата беше забелязано да си играе с нейната кутия с цигари.

Джейми Спиърс пък е в изключително тежки отношения с дъщеря си, след като й беше попечител в продължение на години. По тази причина изпълнителката нямаше право да харчи парите си дори трябваше да иска разрешение, за да се омъжи.