0

О т трагичния край на Ейми Уайнхаус се страхуват близките на Бритни Спиърс. Бившият й съпруг Кевин Федърлайн и съответно баща й Джейми Спиърс са убедени, че бившата поп икона употребява наркотици и има вероятност да умре от това. „Страхувам се, че е на метамфетамин – моля някой да разгласи това и да се събуди. Плашещо е. Тя е майката на моите момчета“, изплака Федърлайн пред британския таблоид Daily Mail.

„Тя може да умре като Ейми“, каза баща й, имайки предвид британската певица Ейми Уайнхаус, която умря от алкохолно отравяне на 27-годишна възраст.

Зависимост

Притесненията на двамата мъже, които Спиърс премахна от живота си, идват повече от година след усърдно приветстваното прекратяване на настойничеството върху Бритни, което баща й упражняваше дълго време.

Синовете на певицата, 17-годишният Престън и 16-годишният Джейдън, твърдят, че са видели наркотици да „влизат“ в дома на Спиърс, се казва в откровението пред таблоида. „Всеки път, когато телефонът звъни, страхувам се, че ще чуя опустошителни новини“, каза Федърлайн и добави: „Не искам момчетата да се събудят една сутрин и да разберат, че майка им е предозирала.“

Клипове

Горните обвинения идват след публичното недоволство срещу Бритни Спиърс заради „проблематичното“ й поведение в социалните медии. Певицата не спира да публикува в Instagram "странни" и предизвикващи неудобство видеа и снимки, предимно с провокативно съдържание. В това време Спиърс изглежда разтревожена и нервна в клипа, в който танцува и показва различни пози.

За момента обаче все още няма коментар от самата звезда.