0

С емейство Бекъм изненада последователите си в социалните мрежи с няколко поредни кадри с кокошки и снесените от тях яйца. Оказа се, че футболистът е построил кокошарник в двора на дома си, където отглежда няколко кокошки.

Загриженост

Интерес предизвиква фактът, че той се вълнува на снасянето на яйцата и буквално го съпреживява с кокошките. В едно от видеата той се разхожда из кокошарника, търсейки яйца, а и споделя, че е преместил полозите, в които те да снасят, на различно от първоначалното място. От последващите кадри в профила на футболиста става ясно, че тази промяна е дала резултат.

Смях

Дори в деня на влюбените Дейвид не пропусна да ги навести и дори им пусна няколко снимки, честитейки им празника. В този ден той се пошегува и с жена си, която се контузи във фитнеса. Виктория качи снимка, на която върху стъпалото на крака си е сложила лед и описва, че докато тренира, си е навехнала крака. Дейвид от своя страна погледна от веселата част на случката, пресподели сторито и обърна специално внимание на това колко й е голям пръстът, твърдейки, че едва сега го забелязва.

Дейвид с кокошките и яйцата

 Дейвид с кокошките и яйцата
Instagram