0

Е дно обикновено и нормално семейство, което се подготвя задружно за най-очаквания семеен празник -  Бъдни вечер и Коледа, така изглежда кланът Бекъм (нетни активи над половин милиард долара) в клип в TikTok, станал вирусен за една нощ.

И има защо – той показва единството, задружността, връзката помежду им с мила картинка как Дейвид чисти с прахосмукачката около Коледната елха, а съпругата му Виктория по пантофи подготвя боклука за изхвърляне. 

С дейно участие на всички в подготвянето на трапезата. 

@thescenes101 Christmas with the Beckhams looks so much fun! Loving Victoria telling David that JLO doesnt do bins 🤣 its fine Victoria, JLO doesnt get to do David Beckham, so, win win 😅 #victoriabeckham #davidbeckham #harperbeckham #brooklynbeckham #nicolapeltzbeckham #cruzbeckham #romeobeckham #thebeckhams #christmas ♬ original sound - The Scenes 101

Въпреки че животът на семейство Бекъм бе показан в документалния филм, в това видео има нови моменти, останали досега неизвестни за публиката, най-вече по отношение на Дейвид и Виктория.

Видеото, записано от актрисата Никола Пелц, съпруга на Бруклин Бекъм, започва с това, че татко Дейвид и синът му Бруклин довършват с настроение изпичането на картофите. 

По-късно Виктория Бекъм се появява по пижама, пантофи и с коледна шапка, като маха закачливо към обектива. 

В трапезарията с изглед към морето може да се види дълга маса със свещи и подготвена от семейството храна в очакване на коледните празници.

Всички са с коледни шапки. След това Дейвид Бекъм може да бъде видян да почиства къщата с прахосмукачка, като двама от синовете му се втурват да помагат на тати.

Следва най-коментираната изява на стопанката Виктория Бекъм – бившата Пош Спайс, истинска модна икона, се появява по домашни чехли, домашен халат, за да извади торбата за боклук, да я върже и подготви за изхвърляне в контейнера.

Реакцията на последователите в социалните медии е показателна: „Никога не съм мислил, че ще видя Виктория Бекъм с торбата за боклук, вече не се чувствам толкова беден, благодаря ти Виктория“; „Семейство Бекъм вечеря по пижами, а ти - в най-хубавите си дрехи, за да посрещнеш леля си и братовчедите си: хахахахаха", "Искам риалити шоу за тях като семейство" или "Бекъм да прави рейд с прахосмукачка" са само някои от забавните реакции.