0

М оделът Емили Ратайковски изненадващо разкри, че все още е необвързана, въпреки слуховете, че се среща с актьора Брад Пит.

31-годишната Ратайковски разказа за раздялата си със Себастиан Беър-МакКлард в интервю за „Variety“. „Отскоро съм сама за първи път в живота си и просто чувствам, че някак се наслаждавам на свободата да не се притеснявам много за това как ме възприемат“, каза тя.

Ратайковски обаче все още не е отговорила директно на слуховете, че е започнала романс с 58-годишния актьор. Мнозина смятат, че двойката пази нещата в тайна на фона на неприятностите на Пит в съда с бившата му съпруга Анджелина Джоли.

Въпреки че двамата актьори финализираха развода си след раздялата им през 2016 г., те все още се борят за попечителството над децата си, както и за винарна във Франция на стойност 250 млн. долара. Съвсем наскоро Джоли нанесе нов удар на Пит, като го обвини в домашно насилие. Пит и Джоли имат шест деца: Мадокс, 21, Пакс, 18, Захара, 17, Шайло, 16, и близнаците Вивиен и Нокс, 14.

Ратайковски от своя страна, на скоро се раздели със съпруга си Себастиан Беър-МакКлард, който беше описан от нейни приятели като "сериен изневеряч". Двамата се ожениха след 2 месеца връзка през 2018 г. и имат малък син - Силвестър Аполо Беър.