0

Р иалитито "Ергенът" дори не беше започнало, когато започна да се шушука, че бесарабската българка Ирина печели шоуто. Още от неговия трейлър разбрахме, че тази година ще има дори предложение за брак.

Дали обаче Ирина е тази, която ще спечели сърцето на Евгени? Изглежда, че отговорът е "да" и за това сякаш се издаде Теа Минкова, половинката на водещия на шоуто, Наум Шопов. Направи го с това видео:

На него виждаме в гръб двойка, като мъжът безспорно е Евгени. Въпросът е коя е жената до него. Познавайки вече доста добре участничките, можем смело да заявим, че това е Ирина и това се вижда от косата ѝ.

Нещо повече - в свое стори от същата вечер Ирина показа същия телевизор, същото помещение и атмосфера.

В свой влог водещият на шоуто Наум Шопов сподели, че покрай снимките доста се е сближил с Евгени. Така че нищо чудно приятелството на двамата да е продължило и след снимките, като вече дори не говорим само за приятели, а за приятелски двойки.

В същото време изплува и друга любопитка относно една от участничките в риалитито. Джия е една от звездите в "Ергенът" и определено изглежда като мацка, която тепърва ще показва на какво е способна в любовта. 

Мацката иначе е поп-фолк звезда, макар и не от "А" листата на чалга звездите, но това не е проблем. Красавицата със сигурност ще засили интереса към себе си. Дали обаче ще успее да спечели Евгени Генчев, предстои да разберем. През това време обаче Джия, чието истинско име е  Гергана Анчева, трупа нови фенове. Потребител писа в Instagram, че го "удря трифазен ток", гледайки певицата в последното видео, което тя качи в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIA (@giaoffi)

Красавицата се надявала, че ще срещне голямата любов в риалити шоуто. Е, няма да я срещне там, но пък по-рано е била във връзка с футболната звезда Радослав Цонев, който я бил зарязал. Така пишат родни таблоиди, но само двамата знаят истината за отношенията си.

*Източник: Vbox7