0

С кандалният режисьор Уди Алън шокира гостите на парти за приложение за секс, след като се появи със съпругата си Сун-И Превин, която е отгледал от малко дете.

Според RadarOnline.com 88-годишния Алън, който до голяма степен се пази от обществения живот след ерата #MeToo и 54-годишната Превин са били забелязани сред гостите на събитието. Купонът беше организиран от литературния критик Дафни Меркин в дома й в Горен Ийст Сайд.

Партито отпразнува пускането на списание AFM от секс приложението Feeld, което се описва като „приложението за запознанства за любопитните“.

Други забележителни гости бяха колумнистът Кандис Бушнел, чиято работа беше адаптирана в хитовия сериал на HBO Сексът и градът , както и Моли Джонг Фаст, Паула Фроелих, Дейвид Сале и Ема Клайн.

Уди Алън е сред хората, които бяха обект на жестоки критики, след като неговия син Ронан Фароу разкри за сексуалните престъпления на Харви Уайнстийн. Скандалът припомни миналото на Алън, който беше съден за предполагаемо изнасилване на дъщеря си Дилън Фароу. През 1997 г. Уди Алън се ожени за Сун-И Превин, на която беше пастрок в продължение на 12 години.