0

С тудентката по право Ива Георгиева наруши правилата на "Игри на волята", след като използва незаконно вкарания телефон на Ситнилска. За наказание беше изпратена на Чистилището, където напусна сезон 5 на играта след съвет на Изгубените.

„Ако можех да върна лентата назад - със сигурност нямаше да го направя по никакъв начин, защото знам какво ми е коствало да вляза във формата и колко силно съм го искала. Със сигурност не си заслужава да я правя тази тъпотия“, споделя многократната републиканска шампионка по плуване в различни дисциплини и носителка на национален рекорд в дисциплината бътерфлай.

Освен това Ива участва в забавния блиц "F*ck, Marry, Kill". Ето защо е избрала да се омъжи за Момчи, какво значи „джаста-праста с Калата“ и би ли се пъхнала с бившия командос от армията Пеньо Гатевски, известен като Гатьо под завивките:

МОМЧИЛ, РУМЕН, ГАТЬО

KILL: Понеже с жената на Румен сме прекарали много време заедно, него ще го убия. Теди, не ме убивай мен.

MARRY: Може би повече ще се търпим в дългосрочен план с Момчи, пък и... приятелката му - нищо лично. Така че, ще се омъжа за Момчи.

F*CK: Ииии. F*ck Гатьо... Много тежко. Съжалявам Гатьо, съжалявам за жената на Гатьо. Това е играта.

СИТНИЛСКА, ОРЯШКОВА, МУДЕВА

MARRY: Със Ситнилска най-много ни върви комуникацията, така че в дългосрочен план най-много ще се разбираме и ще се омъжа за нея.

KILL: Убивам Оряшкова...

F*CK: … и Мудева остава.

КАЛОЯН, ЦВЕТИ, РАДОСТИН

F*CK: И Калата остава... Джаста - праста! Сори, Кала.

MARRY: Понеже най-добре се разбирам с Цвети, бих прекарала най-много време с нея. Ще се омъжа за Цвети.

KILL: Радо ми е малко несериозен, затова ще убия Радо.