0

М аксимоделката Тес Холидей, която тежи над 155 килограма при височина 165 сантиметра, разля изобилието на формите си, появявайки се на хелоуинско парти по бельо.

Кокетно развявайки плитки и пристъпвайки от крак на крак, Тес се люлее на споделено в социалните мрежи клипче, но вместо овации, под него има убийствени коментари. Някои определят принта на гащите й като кравешки, а други се тюхкат дали тесният корсет няма да й спре дъха. Повечето обаче са единодушни, че облеклото на звездата за празника на ужасите е действително ужасяващо.

В този вид тя се е разходила до нощен клуб, където дори танцувала. Според присъствали обаче движенията й трудно можели да се определят така. По-скоро Тес не можела вече заради теглото си да пази равновесие, твърдят шашнати от нейната маскировка.

Максимоделката опровергава тези твърдения и твърди, че е в перфектна форма. Даже наскоро преболедувала от анорексия, но сега всичко й било наред. На закуска мадамата изяжда 9 яйца, полети обилно с калориен сос, а след това похапва тортичка за десерт, водена от принципа – много на душманите.