0

П опфолк звездата Фики пръсна 20 бона за златна гривна на баща си. Бижуто е дело на световноизвестна френска марка, изработена от 14 к злато.

Пирон

“Баща ми заслужава подаръци всеки ден. Купих я без повод, просто от любов и признателност. Според мен не е нужно да има някакъв конкретен празник, за да се опитваме да зарадваме близките си”, каза пред „Телеграф“ Фики Стораро. Той добави, че всеки един ден е прекрасен повод, за да покажеш на някого, че го обичаш и да му благодариш за това, че е в живота ми. Тъй като у нас няма къде да се закупи подобно бижу, Стораро-син закупил гривната от представителен магазин в Гърция.

Звезди

Бижуто е от лимитираната колекция на марката Juste un Clou ("Просто пирон"), всички бижута в нея са изработени от благородни метали - бяло, розово и жълто злато, гарнирани със скъпоценни камъни. Цената на подобна гривна може да достигне до 150 000 лв. в зависимост от изработката и вложените материали. Световните знаменитости са луди по “пирона”, подобни гривни носят на ръката си Бионсе, Ким Кардашиян, Филип Киркоров, Джей Зи и много други. У нас „пирон“ на френския гигант може да бъде видян на ръката на не една и две моделки, певици и спортисти. Ценител на модела е и тенис звездата ни Григор Димитров.

*Василена Маринова