0

Б ританският престолонаследник принц Уилям си спечели огромно уважение от своите поданици, след като стана ясно, че той и съпругата му Кейт Мидълтън не използват прислугата, на която имат право като кралски особи.

ЗАХВЪРЛИЛ Я КАТО ПАРЦАЛ: Уилям зарязал Кейт по телефона!

Според Daily Mail семейството има персонал, който поддържа къщата им през дена, но вечер сами обгрижват себе си и трите си деца, като не използват и услугите на бавачки, пише Mirror.

Източник на изданието заяви: „Мисля, че хората ще се изненадат като разберат колко обикновени са Кейт и Уилям у дома. Децата помагат при подреждането на масата, прибират чиниите си, когато приключат с яденето и помагат при чистенето. Няма преференциално третиране“.

Кралската двойка реши преди две години, че Мария Тереза Турион Борало, бившата бавачка на семейството, няма да живее с тях, когато се преместят в Уиндзор от двореца Кенсингтън.

По време на лечението и възстановяването на Кейт Мидълтън от рак също стана ясно, че вместо да наеме още помощ, Кейт е направила всичко възможно децата й да не усетят, че майка им не е добре. В резултат на това децата не са получили никакво специално отношение и се очаква да продължат с домакинската си работа.