0

Р одните изпълнители освен гласовити са и доста провокативни на своите участия по заведенията.

Попфолк певицата Ариа и естравагантният й колега Иво Димчев определено заемат първите места по правене и измисляне на щуротии, а феновете определено обичат да се забавляват с тях.

Колело

Ариа се раздава на макс по време на участията си, танцува върху масите, съблича феновете си и дори ги кара да показват мускули от сцената. Певицата понякога ляга на сцената по гръб и вдига краката си във въздуха, имитирайки, че кара колело. Участията на бившата Мис плеймейт се превръщат в зрелище за феновете й. Междувременно масовото мнение е, че Ариа всъщност прекалява с изцепките. На едно от своите участия фолкпевицата съблече мъжката аудитория в клуба, в който пееше, след което нареди голите момчета легнали на сцената и заби токчето на ботушите си в гърбовете им, докато правят лицеви опори, за да е максимално трудно изпитанието.

Ариа

 Ариа

И за да е още по-зрелищно, пред всеки от тях имаше по един шот, който трябваше да изпият без ръце. Като истински шеф Ариа раздава команди, наказва за неизпълнение на заповедите и носи шапка с периферия, която допълва строгия й образ. Мъжете пък не изглежда да се дразнят на заповедите й и с охота изпълняват нарежданията на красавицата. Певицата всеки път успява да изненада публиката с щуротиите си и неслучайно прави най-паметните участия по клубовете.

Сексистория

В един от най-провокативните родни артисти се превърна Иво Димчев. Той успява да изненада както с творчеството си, така и с визия. Една от най-фрапантните му провокации обаче беше, когато превърна свой концерт в столичен клуб в сексистория. Идеята фенове да имитират, че правят секс по време на изпълненията, всъщност било част от концепцията  на концерта под наслов "БеГе раз два три", който артистът представя. Двама от зрителите имаха възможност да изкарат по 200 лв. за 3 минути, ако чисто голи се преструват, че правят секс, докато Иво пее.

Иво Димчев

 Иво Димчев

Тази сцена Димчев заема от неговия спектакъл P Project от 2012 г., в който той плаща на хора от публиката да извършват различни перформативни задачи: да пишат поезия, да танцуват хип-хоп, да пишат критики, да се целуват, да се преструват че правят секс и т.н. Спектакълът "БеГераз два три"е забранен за лица под 18 г., както може да се досетите. В някои от песните Иво отказва да пее, ако няма най-малкото трима души, които да си правят селфи видеа с него, което е препратка към много популярния му в чужбина "Селфи концерт".

Клатене 

Всички помнят скандалния случай, когато Андреа излезе доста почерпена на участие. Мрежата буквално бе взривена с клипове на певицата, която се клатушка наляво-надясно в опит да запази баланс пред феновете си. Тунингованата чалгаджийка шокира феновете си, след като в един момент започнала да лази по гащи на сцената. На моменти певицата залита силно и търси дивана, за да седне. Както обикновено Андреа бе облечена предизвикателно в адски къса червена рокля, от която изскача долното й бельо.

@slavov77 #for #foryou #fakebody #andrea #singer ♬ Здрав. Як. Силен. Стабилен. - FYRE

Певицата не се свени да показва бикините си на присъстващите, като държи краката си разтворени. След като клипът с излагацията превъртя нета, Андреа намери за важно да обясни поведението на феновете си в Инстаграм. "След като всички сте страшни съдници, реших да разкажа какво стана, преди да изляза да пея. В офиса дойде една мутра и заедно със собственика имаха пистолети. Аз седнах с жената на шефа и говорихме за постиженията на Кубрат въпреки Джошуа и Кличко. Тогава собственикът и мутрата казаха, че Кубрат е помияр и никога не е постигал нищо и не знам какво.

УДАРИ ДЪНОТО: Андреа се довърши на сцената (ВИДЕО)

Аз станах и ударих мутрата в корема и той ме залепи с шамар към стената. Получих сътресение и паднах на земята. И след това моят шофьор ме хвана, защото бях готова да го убия. След това се напих, защото психиката ми не издържа!  Мълчах, защото съм мъжко момиче!", продължи със скандалния разказ фолкзвездата. 

Случка 

Само месец по-късно фенове набедиха и фолкдивата Галена, че се е напила по време на свое участие, след което се е държала неадекватно. Случката се разиграла в един от най-вървежните нощни клубове в Благоевград. Веселбата започнала с излизането на Галена на сцената, като тя започва да пие, докато пее, и приема доброволно подадената й от бармана напитка след напитка. Малко по-късно палавата изпълнителка вече вдига наздравица след наздравица от сцената с всички присъстващи. За кеф на феновете й те подават чаши към певицата, а тя не им отказва наздравица.

Галена

 Галена

Провокациите продължават, когато Галена започва да вдига ту единия, ту другия си крак високо във въздуха. На показ на всички лъсват черните й бикини. Изцепките продължават, когато звездата сяда на земята на сцената. Това не е първото подобно зрелищно участие на певицата. Преди доста години видеоклип, на който според фенове Галена е вдигнала градуса, обиколи мрежата. На него Галена пее, размахвайки краката си нагоре-надолу, само че този път под полата си е без бельо. Разбира се, това шоу също бе заснето от феновете й. 

Закачка 

Гери-Никол също доста често е била обвинявана в жалки изцепки на сцената. В последно време Гери-Никол се завърна и на клубната сцена, но мнозина бяха изненадани от поведението й. Някоя дори я сравниха с Андреа и нейните клубни изяви. В TikTok се появи ново видео от участие на Гери-Никол, на което се вижда как певицата се закача с един от гостите на заведението.

@kristiqnnnn1 Na toq pich mu haresa😂 #gerynikol #fyp #foryou #primorsko2021@Gery-Nikol Georgieva ♬ original sound - Kristiqn

Певицата размахва яката си дупара в ритъма на музиката, след което поставя лицето на млад мъж от публиката между краката си. Разбира се, това предизвиква негативните коментари на публиката. Тъжна гледка", "Няма такова падение, "Под дъното", "Тотална трагедия", са само малка част от коментарите, с които последователите й в мрежата я заляха.  

* По материала работи ​Василена Маринова