0

К рум Апостолов е на 25 години, от град Куклен. Той е професионален футболен съдия в Трета лига и бивш футболист. Определя се като много амбициозен и като добър лидер. За свои най-големи слабости признава, че това са неговите избухливост и нетърпеливост.

Крум бе един от стратезите на "Игри на волята" сезон 5, но отпадна след елиминационен двубой от Красимир Дунев.

Кой според него бе най-глупавият играч от всички, как нападна Мартин, мастурбирал ли е по време на престоя си в екстремното риалити и как се е изпуснал безкруполно пред приятелката си... Ето какво каза без задръжки Крум, който буквално обра точките, отговаряйки на 5 неудобни въпроса:

ВЪПРОС: Кой беше най-глупавият играч от Гладиаторите?

ОТГОВОР: От Гладиаторите почти никой не блестя с кой знае какъв интелект. За най-глупав, дано не ме убие, но това е Гатьо, въпреки че е най-забавен и покрай него просто няма как да не се засмееш. Той дори да ти вдигне 2 пръста, пак може да се засмееш.

ВЪПРОС: Кой е най-големият предател в Игри на волята?

ОТГОВОР: Съдейки по последните събития, лично за мен най-големият предател в Игри на волята е Мартин. Няма как да наричаш някой брат, в лицето на Мастагарков, и после по този грозен начин на Арената да го заливаш с обиди, както и да го оприличаваш с неща, които дори не е хубаво да се изговарят по телевизията.

ВЪПРОС: С кои двама души би направил тройка от Игри на волята?

ОТГОВОР: Хммм, това е интересно. Трябва много да внимавам какво ще кажа. От една страна, ако кажа само мъже, ще е чисто иронизиращо и ще ме изкарат п******т. Ако кажа само жени, моята ще ме убие. Хората, с които бих направил тройка са моята коалиция - Калоян и Цвети.

ВЪПРОС: Мастурбирал ли си по време на предаването?

ОТГОВОР: Ще излъжа ако кажа, че не съм мастурбирал по време на предаването, но общо взето, лекинко така, дажбата, която имам по принцип в нормалния живот, си я взех тук за цялото предаване. Няма да кажа бройка.

ВЪПРОС: Кой е най-засрамващият ти любовен момент?

ОТГОВОР: Най-забавната ми любовна история беше с една моя бивша приятелка, която при едно борене и закачка, при едни лиготии в хола... просто ѝ се изпърдях в лицето. От това по-забавно нямам какво да кажа.