1

Н ай-желаният ерген Евгени Генчев отстреля не една, или две, а няколко накуп. Оказва се, че талантливият пианист има повече от точен мерник.

Е, не става дума за някоя от мераклийките за сърцето му, които за борят за неовото внимание в романтичното риалити "Ергенът", а за мишени.

Евгени се изфука в социалните мрежи с точността си, демонстрирайки умения с пистолет в ръка на стрелбище.

Под кадрите, които сподели пък веднага заваляха асоциации с шоуто, в което е главен герой и по-специално с участничките в него. "Почти като Церемонията на розата", коментира фен на ергена, а куп негови почитателки го подканват да действа със същата решителност и точност и спрямо една от претендентките за сърцето му и да я отстреля без да му мисли повече: "Това да го правиш на Валерия!"; "Вземи разкарай тази Валерия... Писна ни да и гледаме завистливата физиономия...".

Всъщност романтичният иначе Евгени на хваща за пръв път пушкало в ръцете си. Определено стрелбата е от любимите му хобита и не веднъж е стъпвал на стрелбище, като има опит с всякакви оръжия, дори и с автомати.

И това, че има пръсти на пианист съвсем не означава, че не дърпа с тях здраво спусъка и екстремните изживявания са му чужди, включително на бойните изкуства, като още в тийнейджърските години се е окичил със син колан по Киокушин.