0

С ияна и Светльо са една от най-обсъжданите двойки в "Един за друг" и завършиха на пето място в любовната надпревара. Двамата бяха гости в официалния подкаст на предаването “Един без друг”, където шокираха всички зрители с искреността и признанията си пред водещата Денислава Велкова.

Сияна и Светльо завършиха на пето място в "Един за друг".

 Сияна и Светльо завършиха на пето място в "Един за друг".

Сияна и Светльо не скриха подробностите от своя любовен живот и без никакви предразсъдъци разказаха за най-пикантните моменти от него. В "Един без друг" те коментираха останалите двойки и издадоха, че Петя и Дани са правили най-много секс по време на престоя си в риалитито от всички участници. Освен това признаха за свое секс видео и споделиха защо не гледат филми за възрастни.

В “Един без друг” двамата влюбени разказаха за своето запознанство, което пламва за седмици. Двамата заживяват заедно в екстремно кратки срокове, но споделят, че любовта им става по-силна с всеки изминат ден.

Пред Денислава Сияна и Светльо влязоха в остър спор кой е по-строгият родител и кой пошляпва възпитателно детето им. Двамата се обадиха на своята дъщеря, а какво отговори тя може да видите в епизода на “Един без друг”.

Ревнуват ли се и коя е най-засрамващата случка в живота им? Отговорите - в новия епизод на подкаста!

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube!