0

С амо български рок банди ще се съберат на една от сцените на рок феста в Долината на виното. Легендарните „Конкурент“ и „Монолит“ ще забиват на афтър партитата.

Билети

Най-големият рок фест у нас ще се проведе в рамките на три дни. Едни от най-популярните световни рок групи ще свирят за гостите на събитието. Мидалидаре рок фест се провежда за четвърта година. Ясни са всички групи, които ще се включат на голямата сцена в тазгодишното издание в Долината на виното. Наред с хедлайнерите „Дийп пърпъл“, „Мистър Бий“ и „Акцент“, „Саундтрак“, ще видим още 13 световни рок групи. Във финалната вечер почитателите на рок музиката ще могат да се насладят на концерт на великите Deep Purple, които пристигат у нас специално за мероприятието.

Сцена

Към момента фестивалът очаква над 15 000 посетители на вечер, споделиха от екипа на събитието. Рок феновете могат да закупят билет само за една от вечерите, като има възможност за троен билет. „Събитието е много подходящо за хора с деца, за семейства, има прекрасно място за настаняване, за кемпери и палатки, чисто и удобно, а за децата сме предвидили много забавления през целия ден като куклен театър, игри, целодневни занимания“, допълниха още организаторите. Те добавиха, че освен рок музиката изненади и допълнителни занимания ще има и за големите като турнир по футбол, представяния на книги и различни куизове.

*Автор: Василена Игнатова