0

Р одна звезда се забърка със световноизвестен режисьор на още по-известен филм.

Актьорът Антон Порязов отново доказа, че е изключително талантлив и има място в световното кино.

Преди дни той призна, че близо година е държал в тайна, че е имал възможността да участва в един от най-големите сериали на Sony Pictures за Apple TV+ - „В името на човечеството“, под режисурата на Дан Лиу, познат от работата си по хитовите „Стар Трек“ и „Живите мъртви“.

В името на човечеството се завърна с четвърти сезон.

 В името на човечеството се завърна с четвърти сезон.
Apple TV+

Чест

„Ролята ми не е голяма, но не мога да издам много за нея, докато не я гледаме. Снимахме през февруари в центъра на София, на жълтите павета“, разказа пред „Телеграф“ Антон Порязов и допълни, че за него е било невероятно преживяване да попадне в този екип. „За мене беше голяма радост и чест да се запозная с режисьора Дан Лиу. Много е готин. Имам сцени и с една от главните актриси Рен Шмид, която играе ролята на Марго Мадисън – директор на НАСА“, издаде още Тони за преживяването си в оригиналния научнофантастичен космически драматичен сериал на Apple TV+. Стартът на четвъртия сезон бе даден на 10 ноември.

Антон Порязов

 Антон Порязов
Дико Желев/Diko.bg

Каскади

Антон си спомня, че по време на снимките е било много студено. Започнали са в ранни зори, още по тъмно, но въпреки ранния час всички от екипа били подготвени и готови за снимачния ден. Признава, че имал и един репетиционен ден с каскадьорите. „Беше много хубаво и интересно, защото част от моите сцени съдържат голямо физическо взаимодействие с колегите актьори или актриси“, обяснява Тони и не пропуска да похвали българските каскадьори, които са едни от най-добрите в целия свят. По думите му в сериала са взели участие и други българи като Димитър Маринов, а снимачните екипи от родна и американска страна са се сработили чудесно.

*Автор: Екатерина Томова