0

Н ай-известният тиктокър у нас Денислав Димчев се сдоби с диплома от елитен университет в Лондон. 22-годишният любимец на младежите завърши специалност „Маркетинг и мениджмънт“ в британската столица.

„Днес е много специален ден за мен. Успешно завърших университет в Лондон със специалност „Маркетинг и мениджмънт“. 3 години труд, четене и предизвикателства си заслужаваха за този момент. Затова хвърлям шапката“, написа емоционално Димчев в Instagram.

Младежът е създател на най-успешния уеб сериал у нас „Кървава Луна“. Всеки от епизодите му се радва на над 1,5 милиона гледания. Освен това е популярен ютубър. Има и няколко много успешни музикални проекта. Наскоро издаде своята нова песен „Сафари“, която има близо милион гледания в най-големия портал за видеосподеляне. Песента му „Връзката прекъсна“ пък се радва на интерес, за който дори пионерите в поп фолк музиката могат само да мечтаят – 5,7 милиона гледания в Youtube. Хитът „Писна ми“ също се радва на изключителна популярност.

Instagram

Преди време в интервю за „Телеграф“ Денислав Димчев сподели, че желанието му е да отвори собствена маркетингова агенция или продуцентска къща.

„Смятам да започна да се занимавам още по-сериозно с музика и създаването на филмови поредици. Затова очаквайте още много нови музикални проекти, концерти и събития от мен, както и всякакви други изненади. Ще продължавам да развивам канала си и другите си социални мрежи като Тик-Ток и Инстаграм“, каза тогава той.