0

Б ългарските звезди посрещнаха празниците на топло. 

Работно

Фолкпевицата Галена съчета полезното с приятното и заведе цялото семейство на топло в Доминикана, където имаше участия навръх Нова година. Тя пя за българите там заедно с колегата си Фики. Участие в програмата взе и Краси Радков. Галена, мъжът й, двете й деца и няколко близки приятели останаха да събират тен и след партито.

С книга

Алисия се отдаде на релакс и четене на книги в Шри Ланка. Хубавицата дори пусна анкета сред феновете си в социалните мрежи какви книги обичат да четат. Не е ясно с кого е Алисия на това екзотично местенце. Според запознати обаче е с нов любим, когото засега държи далеч от медийното внимание.

Семейно

Футболистът Мишо Александров заведе жена си Деница и двете им момиченца на ваканция в Занзибар. Семейството си направи няколко незабравими кадъра от прекрасните плажове там, които споделиха с последователите си. От години Деница и Мишо обикалят райски кътчета, като винаги водят със себе си наследничките си.

С мама

Преслава също забегна на топло на остров Пукет в компанията на прекрасната си дъщеричка Паола и любимия си Павел. Изпълнителката на „Пайнер“ все още не е пуснала свой кадър, но за сметка на това дъщеря й позира пред огромна елха. Припомняме ви, че това място е сантиментално за семейството, тъй като именно там Преслава забременя с Паола.

Обиколка

Николета и Ники Михайлов направиха истинска обиколка на земното кълбо и след като бяха в Сейшелите, сега се радват на красотите в Бали. Двамата посрещнаха в Индонезия новата 2023 година, а неотлъчно до тях е дъщерята на Лозанова от Божинов - Никол.

Тайно

Певецът Галин също си взе заслужена почивка и се отправи в топлите страни. За разлика от колежките си обаче, които бързат да покажат къде са, той така и не казва кое е мястото, на което се намира. От сторитата му се разбира само, че е на плажа, и то на 30 градуса жега.

Ваканция

Мис България Антония Петрова и половинката й Ивайло Батинов заминаха за Малдивите заедно с двамата си синове. Семейството има такава традиция, като тази дестинация определено е една от най-любимите им.