0

П евицата Бритни Спиърс призна, че  не си спомня сватбата със Сам Асгари. Своята изповед певицата направи в Инстаграм, само че впоследствие бързо я изтри от платформата, очевидно осъзнала как би могла да бъде приета тя от нейните над четиридесет и един милиона последователи, предава "Page Six". Въпреки това, медията успя не само да види думите ѝ, но и да ги разпространи.

"Омъжих се тази година, но не съм сигурна, че присъствах на церемонията, защото от три години насам нямам ясно съзнание", написа в поста си носителката на редица отличия "Грами", която през миналия ноември се освободи от попечителството на своя баща. "Спомням си, че по-късно на тържеството всички говореха, но не и аз, защото не можех да си поема въздух. Тялото ми бе сковано и не бях в състояние да водя разговор", допълни тя, разкривайки, че отдавна е изпитвала проблеми с дишането, който за щастие отскоро са останали в миналото. "Сега вече съм добре", завършва блондинката.

След като заличи публикацията си, на нейно място музикалната звезда сподели друга, с която издаде, че е била разделена с партньора си през последния месец, тъй като той е отсъствал от дома им по работен ангажимент.

"Трябваше да се върне до една седмица, но се наложи да отсъства в продължение на четири. Беше много трудно, но сега вече си е вкъщи!", гласи посланието ѝ към кратко видео, на което Асгари удря боксова круша във фитнес залата на имението им.

Откровението на изпълнителката, превърнала се в една от емблемите на поп културата, дойде почти шест месеца след като с фитнес инструкторът минаха под венчилото. Двойката сключи брак в пределите на своя имот, а списъка с гости, пред чиито очи се врекоха един на друг, включваше имена като Мадона, Парис Хилтън, Дрю Баримор, Селена Гомес, Донатела Версаче и др.

Бритни и Сам започнаха да излизат, след като се срещнаха на снимачната площадка на нейния музикален видеоклип към песента "Slumber Party" през 2016 г.