0

С рещате Бианка Матакова - 24-годишна инфлуенсърка от град София, която превръща обучението в нещо интересно и полезно.

Тя разкрива иновативни методи за учене, предоставя ценна информация за образователните възможности в Италия и споделя своите знания чрез YouTube видеа.

Само за една година Бианка събира 40 хиляди последователи в YouTube, TikTok и Instagram осигурявайки мултиплатформена стратегия за връзка със своята аудитория, което я прави една от най-влиятелните личности в онлайн образованието.

С твърдата си база, като юрисконсулт придобита след завършването на най-стария университет в Европа "Università di Bologna", тя се отличава с висок професионализъм и ангажираност към своята аудитория.

При гостуването си в Podcast7 тя споделя, че се отказва да учи магистър „Право“ в Италия, за да преследва мечтата си, която е била да работи нещо креативно и забавно, въпреки риска, който поема и се изправя пред множество предизвикателства, днес тя работи това, което иска и успява да изкара прехраната си чрез инфлуенсърски кампании.

Според Бианка много от инфлуенсърите не знаят как да открият правилната нисша към която да се стремят, дори тя самата споделя, че няколко месеца се е чудила, какво точно да представи да аудиторията си. Нейното вдъхновение са италиански инфлуенсъри, за нея те предоставят по-качествено съдържание.

На въпроса: „Какъв съвет би дала на хората, които искат да се занимават със създаването на съдържание?“, тя отговори: „Просто започнете! Не се страхувайте все пак това е само камера и дори и да не се харесате, не е задължително да го качвате!“.

Гледайте Бианка Матакова в Podcast7!