0

У частничката от звездния отбор в миналогодишния риалити формат "Hell's Kitchen" по NOVA Виктория Капитонова обяви, че иска да си купи къща на топло в Тайланд, където ще живее през зимата.

„Искам и в Дубай, но там е по-скъпо“, съобщи инфлуенсърката, която плени сърцето на "ергена" Виктор Стоянов в едноименния риалити формат. Още в средата на януари тя обяви от екзотичната азиатска страна, че няма намерение скоро да се връща в България.

Виктория Капитонова се изнесе от България (СНИМКИ)

НЕЦЕНЗУРИРАНО: Лъснаха голи снимки на Виктория Капитонова! (СНИМКИ)

Дилема

Виктория Капитонова, която от известно време се намира на остров Пукет, сподели, че се е влюбила в това прекрасно място. Именно това се превърна в повод да обмисли сериозно да си купи имот там. „Първоначално исках повече в Дубай, но там имотите и начинът на живот е много по-скъп. За сметка на това тук е много по-евтино и имам много по-голяма финансова свобода“, казва красавицата. Тя сподели, че мечтата й за къща в арабската държава не е изчезнала, напротив, но ще й трябва време, за да спести пари. Звездата споделя, че мечтата й е топлите дни в годината да е в България, а студените да прекарва в новата си къща на топло.

Финанси

„Дубай ме привлича малко повече откъм това, че имам по-голямо развитие. Там постоянно организират руски инфлуенсърски събития и ми се иска да присъствам на всички“, допълва Вики. Но, от друга страна, Капитонова обяснява подробно разликите в цените в Тайланд и емирствата. „Пред най-скъпия хотел в Дубай цената на входа за плажа е около 400 лв., а тук има много по-евтини плажове, дори и по 5 лв. с включен шезлонг, има и скъпи, разбира се“.

*Автор: Лина Димитрова