0

А ктьорът Михаил Билалов ще се превъплъти в любимата си роля на мафиот в Лондон.

Той ще представи за втори път пред българската диаспора на Острова своя комедиен спектакъл „Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене“ на 7 октомври.

Приключения

„Един легендарен гангстер се завръща отново в Лондон, за да ви убие от смях. От кренвиршите, сварени в опаковка, до стола на богатството, животът му е пълен с куриози“, споделя с последователите си във Фейсбук Билалов. Миналата година той разказа в интервю пред „Телеграф“ защо е избрал да пресъздаде своя моноспектакъл по случай 50-годишен юбилей. „Исках текст, с който да се забавлявам. В случая това е един оцелял при атентат гангстер, който след преживяната кома се събужда, не само той, но и мозъкът му. И човекът става твърде начетен, което се превръща в голямата му трагедия. Това беше начинът да кажем много неща за живота, който живеем тук, в тая държава, където и силни, и слаби, и умни, и глупави, и бедни, и богати живеят в едно и също блато. Неговите приключения и изводите му за едни или други житейски ситуации са колкото смешни и парадоксални, толкова и верни. Играя този моноспектакъл вече година и виждам, че хората страшно се забавляват, защото чуват собствените си мисли само че през голямата уста на един оцелял гангстер“.

Вина

В момента Михаил Билалов е зает със снимките на втория сезон на сериала „Вина“, който се превърна в голям хит. В него той участва в ролята на общински съветник, чиято дъщеря е майстор в произвеждането на вино. „Да снимаш сериал за вино, си има някои много сериозни предимства“, пошегува се миналата година актьорът, публикувайки си снимка, на която позира с чаша червено вино.