0

Б ьорн Железния пристигна тайно у нас. Звездата от легендарния сериал „Викингите“ кацна в неделя в България. „Време за филм“, написа Александър Лудвиг в профила си във Фейсбук и се похвали, че вече е в страната ни. 

Екранният син на Рагнар Лотброк ще участва в нова лента, но засега тя е тайна. Това е второто идване на викинга у нас. Първото е навръх ЧНГ през 2015 г. Тогава Александър се хвърля с бънджи от Витиня, а клипа качва в социалните мрежи. 

Мистерия 

„Има много неща, които са във въздуха, отивам в България, за да снимам филм... и след това евентуално да направя филм в Ел Ей“, разкри преди броени дни Лудвиг в интервю пред Express.co.uk. Абсолютно съвпадение е, че по БНТ в момента се излъчва последният шести сезон от „Викинги“. В хитовата лента Бьорн Железния играе син на най-легендарния водач на викингите – Рагнар Лодброк, който първи повежда народа си към Англия и Франция. В жестоките набези се лее кръв, а първородният син Бьорн получава прозвището си Железния, защото печели всяка битка.

След „Викинги“ Лудвиг участва и в други хитови ленти, сред които сериалът Heels и „Лоши момчета завинаги“. Най-любопитното за Бьорн обаче е, че преди около два месеца се снима в суперпикантен клип на Ники Минаж в хита й Super Freaky Girl. 

Кънтри 

Железния кацна у нас след турне в Европа, свързано с другата му страст - музиката, и по-специално кънтрито. „Кънтри музиката винаги ме е държала здраво, защото се връщаш към корените на това какво е да си човешко същество. Знаете, става дума за семейство, за упорит труд, за любов и загуба, за завръщане. Става дума за онези тъжни моменти, когато си в бар и се чудиш какво по дяволите правиш с живота си, и става дума за победите”, сподели актьорът. 

Неофициално има две ленти, в които тази година се снима Лудвиг. Едната е на Гай Ричи - „Преводачът“, в която си партнира с Джейк Гиленхал. Другата е с работно заглавие „Да гледаш огън“. Фенове предположиха, че именно за него Бьорн е пристигнал у нас, но няма все още потвърждение.