0

В събота се проведе оспорвана и много тежка битка между Бисер Русимов - претендент за участие в "Игри на волята 6" и Стратимир от третия сезон на риалити формата.

Бисер, който е състезател и треньор по кросфит успя да си спечели място в следващия сезон на "Игри на волята". Но кой е той? Бургазлията разкри повече за себе си в интервюто след битката:

ВЪПРОС: Как се почувства, когато стъпи на Арената?

ОТГОВОР: Бях изключително развълнуван, когато стъпих на Арената, тъй като за този момент се готвя вече повече от 4 години. Ако и тази година се бях явил на кастинги, щеше да бъде пета поредна година.

ВЪПРОС: Какво те спираше до момента да не влезеш в предаването?

ОТГОВОР: Аз винаги съм казвал, че за мен най-сериозното предизвикателство е да мина през комисията, която всеки път е на кастингите. От там нататък съм казал, че няма какво да ме спре. Нито битките могат да ме уплашат, нито физическата подготовка ще ми бъде препятствие. Най-трудното за мен беше, а и най-голямото предизвикателство, да мина през самата комисия.

ВЪПРОС: Какво си помисли, когато видя Стратимир?

ОТГОВОР: През цялото време мислех, че ще бъда изправен срещу някой от участниците, които участват към момента. Идея си нямах, че ще бъда изправен срещу един от най-добрите участници в Игри на волята. В момента радостта в мен е голяма, защото успях да победя.

ВЪПРОС: Демотивира ли те това, че Момчил заложи на Стратимир?

ОТГОВОР: По никакъв начин не ме демотивира, че Момчил не заложи на мен. Напротив, почувствах се още по-мотивиран да изляза и да спечеля тази победа.

ВЪПРОС: Каква ще бъде подготовката ти за сезон 6?

ОТГОВОР: Подготовката ми за сезон 6 няма да се различава много от предходните подготовки, като ще заложа повече на решаване на пъзели, съответно и на физическа подготовка. Тя включва плуване, кондиционни тренировки и т.н.

ВЪПРОС: Какво да очакваме от Бисер в сезон 6?

ОТГОВОР: По-добрата версия на Бисер.

ВЪПРОС: Като кой бивш участник би се оприличил?

ОТГОВОР: За мен един от най-силните участници от предишните сезони чисто физически е Фифо. Ако трябва да определим някой като сърце и воля, колкото и странно да звучи, за мен това е Касим, защото той, въпреки лошата си физическа подготовка, не веднъж е показвал на Арената, че е изключително борбен. Много е лесно, когато един човек е добре физически подготвен да излезе на Арената и да спечели, но истинската воля си проличава тогава, когато си на предела на силите си... или, когато нямаш такива.