0

А ктрисата Сюзън Самърс се бори с рак на гърдата за втори път, съобщава FoxNews.

Самърс чува диагнозата за трети път, тъй като вече успя да победи рака на кожата, когато бе на 30 години и рак на гърдата, когато бе на 50 години.

„Живея с рак от десетилетия, използвайки най-доброто от алтернативната и конвенционалната медицина, за да го държа настрана. Всеки пък, когато ракът се появява отново, се боря и му отвръщам. Като една от милионите пациентки диагностицирани с рак, правя всичко възможно да не позволя тази коварна болест да ме контролира. Съпругът ми беше до мен на всяка стъпка от този трънлив път, семейството ми ме подкрепя безусловно. Благодаря на феновете за любовта и хубавите пожелания“, заяви 76-годишната телевизионна звезда от сериала „Стъпка по стъпка“.

Самърс обясни, че новото злокачествено образование, с което се бори е рецидив на рака на гърдата, който е победила в миналото.

„Както всеки болен от рак, когато чуеш това страховито „върна се“, стомахът ти се свива. Тогава слагам бойната си екипировка и отивам на война. Това е познато бойно поле за мен и аз ще съм безкомпромисна“, добавя Сюзън.

Сега неостаряващата актриса, която е известна със съветите си за пълноценно хранене и дълголетие, е оставила професионалните си ангажименти на заден план, за да обърне внимание на здравето си.