0

Я сновидката на Берлускони, носителка на „Златният Орфей“, най-желаният мъж в България, грациозна дама, която съчетава арабска и европейска естетика, и треньорът, работил с най-добрия баскетболист в света, се впускат в гореща надпревара в
„Черешката на тортата“.

От понеделник до петък в 20,00 ч. звездната компания ще споделя откровени мисли и вкусна храна в кулинарното риалити, в което ще бъде горещо, ексцентрично и много вкусно.

Битка

В битката за отличието „Най-добър домакин“ влизат гадателката Теодора Стефанова, баскетболният треньор Людмил Хаджисотиров-Удо, дизайнерката Анжелика Раджаб, певицата с неповторим глас и енергия Петя Буюклиева и мъжът, отнесъл най-много дамски въздишки пред телевизора - Виктор Стоянов.

Конкурентите за приза на една маса

 Конкурентите за приза на една маса
NOVA

Интригуващата седмица в понеделник (22януари) от 20,00 ч. открива жената, която умее да гледа напред в бъдещето – Теодора Стефанова. Ясновидката на Берлускони ще сподели със зрителите как се е сдобила с дарбата си, която й помага да гради успешна кариера в множество италиански предавания.

Вечеря за шампиони в приятна домашна обстановка с традиционни български ястия ще предложи във вторник (23 януари) известният баскетболен треньор Людмил Хаджисотиров-Удо. Десертът по рецепта на София Лорен ще пленикомпанията му, но дали всички ще бъдат доволни?

Истории

Искрена кулинарна вечер, гарнирана с много истории и малко външна помощ, ще предложи на зрителите красивата Анжелика Раджаб в сряда (24 януари). Винаги ексцентричната и различна Петя Буюклиева се впуска в истински кулинарен маратон с
богато меню с морски изкушения в четвъртък (25 януари). Романтикът секссимвол Виктор Стоянов отваря вратите на дома си за зрителите на „Черешката на тортата“ в петък (26 януари). Бившият фитнес инструктор ще покаже какво съдържа домашният му хербарий и ще сподели защо в апартамента му има пиано.