0

Д жони Деп получи неочаквана подкрепа във враждата му с Амбър Хърд. Този път тя дойде от първата му съпруга Лори Алисън.

Алисън, която беше омъжена за Деп от 1983 до 1985 г., се появи в подкаста "Popcorned Planet" и защити бившия си, като разкри силната си неприязън към Амбър Хърд, която беше жена на актьора от 2015 до 2017 г.

„Срещала съм я и преди. Искам да кажа, че бях на партита в къщата му и тя изглеждаше наистина мила. И беше прекрасна. Но с течение на времето чувах неща за нея. Той не изглеждаше много щастлив през цялото време на брака им“, каза Алисън.

Тя споделя и какво мисли за процеса между Деп и Хърд за клевета, който звездата от „Карибски пирати“ спечели. „Нещата, които ме засегнаха бяха тези, които тя каза в съда. Чувствах много зле зара него. Той е много човек и затова рядко дава интервюта“, разкри тя за бившия си съпруг.

„Аз не съм ангел, правила съм много глупости, но това, което тя направи, беше абсолютно ужасяващо. И ако имах законово прави, щях да й причиня някои неща“, заплаши Алисън.

„Джони е много добър човек Той има най-голямото сърце на света. Обичам го много, искам само най-доброто за него“, добави още тя.