0

Д елото срещу Тротинетката, Чеченеца и Куката, които са обвинени в непристойно поведение, при което на публично място е унижено и водено на каишка човешко същество не стартира днес, съобщи Plovdiv24.bg.

Причините за отлагането бяха две, а именно недоброто здравословно състояние на Емили Тротинетката и неоткриваемата свидетелка Елизабет Зарева.

СЛЕД АРЕСТА: Тошо Куката притеснявал момчето, с което се гавриха

В началото на заседанието адвокат Райчева даде молба на съда, от която стана ясно, че по телефона е била уведомена от Емили за невъзможността й да пътува и да се яви днес. Подсъдимата е пожелала процесът да бъде отложен за друга дата, защото желае лично да присъства и да чуе разпита на свидетели и вещи лица.

НЯМА ПРОШКА: И продуцентът бензинджия на Тротинетката отива на съд!

Представителят на държавното обвинение счете, че е редно ход на делото да не бъде даден днес. Той пожела при следващото заседание Емили да представи доказателства за влошеното си здраве чрез медицински официален документ.

Свидетелката Елизабет Зарева отново стана повод за дискусия. Тя не се яви в залата. Съдията сподели, че органите на реда са се срещнали с майка й, която е уточнила, че от една година Зарева живее във Варна. Тя не отговоря на дадения телефон за връзка и остава неоткриваема.

СМИЛИХА СЕ: И Тошо Куката на свобода след Емили Тротинетката

Прокурорът пожела свидетелката да бъде обявена за общонационално издирване и да бъде конкретизиран точният й адрес.

Съдия Узунов прецени, че все още тази стъпка не е необходима и нареди да бъде направен още един опит за намирането й чрез мобилен номер или адрес.

Зарева е изключително важна за процеса, защото на 3 април 2023 е била в мола с подсъдимите.

Към онзи момент тя е била част от "любовната триада" заедно с Емили Тротинетката и гаджето й Тихомир.

След време отношенията между триото охладняха и дори стигнаха до скандали в национален ефир в предаването "Съдебен спор"

Делото беше отложено и насрочено за 11 април от 9:30 часа.