0

Б ившата половинка на фолкпевицата Глория - композиторът Илия Загоров, предостави един от най-големите хитове на изпълнителката в дует с Азис - „Не сме безгрешни“, на сръбкинята Сандра Африка.

Парчето стана хит в западната ни съседка за часове, а само за седмица видеото бе гледано над един милион пъти в нета.

Версия

За кавър версията на „Не сме безгрешни“ разкри самият Загоров с пост в социалните мрежи.

ПРИМАТА 1 КЪМ 1: Глория лъсна натурална и по... гащи! (СНИМКА)

„Една моя песен - „Не сме безгрешни“, която официално предоставих на моята колежка от Белград Сандра Африка. Благодаря за добрия сръбски вариант!!!... Само да уточня, тази песен не съм я качил с цел база за сравнение. Мисля, че няма нищо лошо, че музиканти от друга държава са пожелали моята МУЗИКА“, пише Илия в свой пост, като към написаното е споделил и сръбската версия на парчето, което носи името Skote Moj.

Албум

Преди години Загоров бе композитор на едни от най-големите хитове на Глория, но след раздялата им замина да живее в чужбина.

В сръбската версия на „Не сме безгрешни“ с фючъринг се включва и Емир Джулович. Той стана популярен у нас с дуета си с Деси Слава „Колко те обичах“.

ЗАТАЕТЕ ДЪХ: Глория и Симона изкушават от Катар, сравниха попфолк иконата с 20-годишна (СНИМКИ)

Текстът е написан от Saša Lazić, Ljilja Jorgovanović, а аранжиментът е поверен на Aca Krsmanović. Парчето е поместено в новия албум на Сандра Африка, озаглавен Zaboravljena Lutkа.

В него намират място 9 чисто нови парчета, представени с атрактивни видеоклипове.