0

П рочулата се с циците на кредит моделка Кристин Каменова замени светлините на прожекторите с бизнес в сферата на красотата. В един момент секси мацката се уморява от интереса, който предизвиква по улиците и просто решава да се покрие за известно време. „Не можех дори да отида да си изхвърля боклука, без някой да не ме гледа или обсъжда“, сподели пред “Телеграф“ Каменова.

Барби

Моментът, в който медийното пространство й става тясно, тя решава, че все пак няма да може да седи, без да прави нищо, и създава своя собствена марка в сферата на красотата. „Идеята ми да направя своя собствена марка мигли и цветни лещи дойде много лесно, защото това са две от нещата, без който аз не мога да излезна навън“. По рождение миската с едни от най-големите гърди у нас е с тъмни очи, но от дете харесвала визията на Барби и дори като малка мечтаела да прилича на най-красивата кукла в света. С днешна дата е успяла да го постигне с помощта на силикон в гърдите, екстеншън, дълги мигли, цветни лещи и така се харесва. „Дългата руса коса също е моя запазена марка, но засега не мисля да включвам този продукт към гамата на моята марка, защото не съм готова и нямам достатъчно добри познания в тази област“. Бизнесът на Кристин започва, след като тя сменя на няколко пъти миглите, които купува и все не е доволна, междувременно по същия път минава, докато открие най-подходящите светли лещи за очи. Така в един момент в опити да открие най-добрия продукт тя решава, че може да го патентова, брандира и превърне в своя запазена марка. „Продавам продукти, които самата аз нося и които аз използвам и смятам, че са най-добрите“, сподели с усмивка Каменова.

Дискотека

Основната причина да се отдалечи от медиите обаче не е бизнес плана й, а любовта. Преди четири години тя среща мъжа на живота си, казва, че той не се опитва да я контролира – напротив, подкрепя я във всяко едно нейно начинание, но и за двамата било по-добре, когато не са тема за разговор и непрестанен интерес на всяка една медия. Щастлива е с него и дори е готова за по-сериозна крачка: „Все още си чакам годежния пръстен от него“, призна Кристин. Половинката на хубавицата по професия е татуист. Макар да е почитателка на рисунките по тялото, тя признава, че все още няма татуировка, направена от него „Може да ми направи една на безименния пръст, която да символизира например годежа ни“, с усмивка разказа тя. Запознават се в една дискотека, а тя признава, че в началото на връзката им е била по-настоятелната от двамата. „Аз, като го видях в дискотеката, и направо отидох и го заговорих, не съм чакала той да идва при мен, отидох, поисках му фейсбука и после започнах да му пиша. Аз съм така - като искам нещо, взимам си го и не се притеснявам да бъда настоятелна“, разказа въодушевено тя. На първа среща все пак я поканил той, но „Аз съм инициаторът да комуникираме, да си разменим контакти”, с усмивка разказва тя.

Две котки

Момента, в който се запознава с бъдещата си половинка, Каменова вече е нашумяла като момичето с цици на кредит и образа на златотърсачка, този факт е известен и на бъдещата й половинка. В началото той също като другите се води от впечатлението и образа, който вече медиите са изградили за нея. „Мислеше за мен, че съм много надута“, спомня си тя. „Когато става дума за истинска любов и чувства, никакви пари нямат значение“, смята тя. Според нея именно на това се държи връзката им, „Ние се обичаме, подкрепяме се и вървим в един общ път“, към този момент тя вижда живота си с този мъж до себе си и смята, че вече обмисля възможността да станат родители: „Живи и здрави след година-две мисля, че ще съм напълно готова да стана и майка, но засега сме само с две котки“.

Имплантите й създавали проблеми

Гърдите и операциите вече не са й важни. „Имаше момент, в който бях залитнала по това да имам голям бюст, дори след първата, втората операция, когато си сложих по 1000 кубика във всяка гърда, имах намерения след възстановяването да ги направя още по-големи, но това мина“, спомня си и добавя: „Вече не искам да ме познават като Кристин с циците“. Темата с кредита според нея отдавна е изчерпана и не намира нищо сензационно в това. „Нямах хубав бюст и исках да го променя, нищо странно няма в това, че съм теглила потребителски кредит за това“. За съжаление първата реконструкция на бюста й е незадоволителна и тя решава да направи втора, оказва се, че големите импланти не са за нея, тялото й трудно свиква с тях и това й създава големи проблеми. Днес това вече е в миналото. „Прави ми впечатление, че дори вече не са модерни много големи гърди. Все по- често чувам от приятелки, че искат да ги намаляват, май много големите гърди вече не са актуални“, разсъждава тя и добавя: „Нямам никакво намерение да намалявам моя бюст, но със сигурност знам, че се отказах да ги правя по-големи“. Грамaдната гръдна обиколка не я затруднява в ежедневието й. Свикнала е с тях, не й тежат: „Аз дори мога да спя по гръб“, с усмивка сподели тя. Затруднява се само когато трябва да си избере бански или бельо, защото долното трябва да е XS, а горното XL.

Гладува, не спортува

„Моята диета е ясна – глад, хапвам всичко и ако случайно се усетя, че качвам, веднага се оставям на течности и никакво ядене, така бързо се връщам във форма“, разказа тя. Не спортува, много рядко се качват на поход в планината с приятеля й, но основно разчита на ген. В свободното си време двамата обичат да пътуват, а последната година са обиколили почти цяла България.