0

П ървата българка, украсила корица на най-популярното списание за мода в света - VOGUE, Нора Шопова стана майка на момченце, което кръсти Вихрен. Щастливата новина сподели самата тя в социалните мрежи.

Новина

В профила си тя качи снимка от последните дни на бременността си и написа "Вихрен проплака днес, 30.11.22 Любов е. Щастие е.“ Красавицата получи безброй поздравления от последователите си в мрежата. Бебето е кръстено на себе си, каза моделката дни преди да роди пред екип на „Телеграф“. Тя разказа, че дълго са мислили за име, тъй като е била подготвена с мъжко, но все пак са намерили най- подходящото за сина си. Шопова призна, че любимото нещо с половинката й е да покоряват нови и нови върхове и няма търпение да го направи с бебето.

Семейство

Таткото е Траян Косев. Двамата с Нора сключиха брак през август 2021 г., Но са заедно от 8 години. “Това беше най- реалното и очаквано нещо, което трябваше да се случи между нас“, разказа пред „Телеграф“ моделката и тв водеща. „ Дори аз не разбрах как приятелството премина в голяма любов и здрава връзка и сме заедно във всичко“, сподели още тя.

Нора Шопова, разказа, че това е най- дългоочакваният момент в живота и смята да му се отдаде напълно. „Мисля да се възползвам от майчинството, все пак българската държава е определила доста добър период за това, така че няма да бързам да се връщам на работа“, каза още тя.